Serveis Domèstics

Des del 1991 ens mou la inquietud de fer dels serveis domèstics una professió. Som una empresa pionera i líder en el sector dels serveis domèstics gràcies al nostre esforç i constància diaris. HPS treballa per garantir la satisfacció dels nostres clients basant-nos en estàndards de qualitat com ho certifiquen les nostres acreditacions.

En què us podem ajudar?

Els nostres assessors us trucaran per concertar una cita.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

COM HO FEM?

  • Identifiquem l’entorn de treball amb visites personalitzades a domicili.
  • Procés de selecció del personal domèstic: test de coneixements, psicotècnics, entrevista personal i referències.
  • Gestió anual dels serveis domèstics, canvis de candidat, substitucions, nòmines, tràmits Seguretat Social.
  • Assessorament sobre legislació laboral (drets i obligacions).
Formació Privada
+ INFORMACIÓ

Adaptabilitat a les seves necessitats

Personal per Hores

És l’empleada o empleat que presta els seus serveis un mínim de 3 hores diàries en dies alterns setmanalment. En base a les directrius marcades és capaç d’organitzar els processos de neteja general amb domini dels electrodomèstics i productes necessaris.

Personal diari

És l’empleada o empleat que presta els seus serveis de 15 a 40 hores setmanals de dilluns a divendres. En base a les directrius marcades és capaç d’organitzar els processos de neteja general, rentat i planxat de la roba i també cuinar, amb domini dels electrodomèstics i productes necessaris.

Personal fix a dormir

És l’empleada o empleat que treballa 40 hores setmanals, amb hores de presència i pernocta a la mateixa casa de dilluns a dissabte migdia. A més de tot l’anterior te coneixements per a la gestió de trucades telefòniques, atendre visites, parament i servei de taula.