A HPS presentem un servei domèstic a Barcelona perquè totes les famílies que així ho requereixin, puguin gaudir d’una ajuda personalitzada a domicili per a dur a terme tot tipus de tasques domèstiques, des de la neteja de la casa fins a fer la compra, la preparació de menjars, anar a recollir o portar als nens al col·le, acompanyar a un familiar al metge, fer la bugada… I tot allò que tingui a veure amb la logística domèstica.

Si estàs buscant un servei integral que pugui cobrir les necessitats domèstiques de tota la teva família, res millor que comptar amb una empleada de la llar que pugui donar-te aquesta confiança i ajuda que necessites, per a delegar en ella tot allò que és més complex o el que no tens temps d’assumir.

Per a dur a terme un servei amb totes les garanties, des de HPS estudiem “in situ” les particularitats de l’habitatge i coneixem al nostre client, per a valorar detalladament la millor manera de fer front a les seves necessitats, aconseguint un servei domèstic a Barcelona fet completament a mesura per al client, amb la freqüència que sigui necessària, tenint en compte que pot contractar-se des de tres hores a la setmana fins a contractar una empleada de la llar de manera interina, sense cap mena d’obligació o permanència i podent finalitzar el contracte en qualsevol moment.

Servei domèstic a Barcelona, una major qualitat de vida per a tota la família

És un servei obert a totes les famílies que vulguin disposar d’una ajuda domèstica per a poder estalviar més temps personal i, per tant, obtenir una major qualitat de vida, mitjançant un servei professional que pot ocupar-se de tot el que sigui necessari en les tasques domèstiques.

De fet, el nostre objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels clients en tot allò que estigui relacionat amb el servei domèstic a Barcelona, seleccionant acuradament, formant i tramitant la relació laboral i fiscal del servei, a fi que tot estigui englobat dins del marc legal vigent.

Som una empresa líder en el servei domèstic i portem treballant en ell des de 1991, gràcies a l’esforç i la constància del nostre equip i a la confiança i els bons resultats que han obtingut els nostres clients, per això ens enorgulleix saber que el servei domèstic a Barcelona és, avui dia, un servei referent en aquest sector en tota la província.

Si t’interessa contractar aquest servei o bé estàs interessat en el servei d’atenció geriàtrica domiciliària, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes, per a aconseguir un servei que s’adapti a les teves necessitats i que millori la qualitat de vida de tota la teva família.