Premis i reconeixements

Quinze Anys d’Història

L’empresa Home Personal Services va celebrar el seu 15è aniversari juntament amb la inauguració de les noves oficines a l’edifici Paddock Boulevard de Sabadell, en les que ha invertit un total de 600.000 euros.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que va estar acompanyat per la tinent d’alcalde de Serveis Centrals i Promoció Econòmica, Montserrat Capdevila, i el director general de HPS, Ramon Martínez.

Van assistir els responsables de les diverses franquícies d’HPS en el mercat català i espanyol, personal, clients i col·laboradors de la firma sabadellenca.

L’acte va començar amb una volta per les noves instal·lacions on al mateix temps, es gaudia de l’exposició dels 15 anys d’història de l’empresa, i on finalment es va descobrir la placa commemorativa en nom de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

Durant el discurs, Sr. Manuel Bustos, va tenir la amabilitat de convidar a tota l’empresa a visitar la Casa Duràn de Sabadell el proper 23 de maig de 2006.

Tornar