Premis i reconeixements

Premis Cambra

El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Antoni Castells, va presidir el passat dia 10 de juny al Gran Hotel Verdi de Sabadell el lliurament dels Premis Cambra 2009 que concedeix la Cambra de Comerç de Sabadell.

Home Personal Services va ser una de les empreses guardonades amb el Premi Cambra a la Formació i la Gestió del Coneixement juntament amb l’empresa TopFlay.

Amb els Premis Cambra, que es concedeixen cada dos anys, es vol reconèixer l’esforç de les empreses, comerços, entitats i professionals que contribueixen a la millora de la competitivitat de la demarcació de Sabadell i de Catalunya, sense oblidar el seu compromís i responsabilitat amb la societat, el medi ambient i l’entorn urbà.

Segons Antoni Castells “Els Premis Cambra serveixen per calibrar el potencial de l’economia vallesana”. També va afegir que “Sabadell mostra un dinamisme i una capacitat d’adaptació dignes de ser exportats”.

El director general de Home Personal Services, Ramon Martínez Calvera va ser el responsable de recollir el premi:

“Estic molt satisfet que es reconegui el treball ben fet de les empreses que dia a dia ens esforcem per tirar endavant donada la conjuntura actual. Aquest premi ens enorgulleix ja que en HPS sempre hem apostat per la formació i el coneixement”.

L’acte va comptar amb l’assistència d’unes 300 persones, entre empresaris i representants d’institucions i entitats de la demarcació.

Tornar