Premis i reconeixements

Premi Bufí i Planas

El passat mes de juny, els treballadors de HPS, van presentar la candidatura del Sr. Ramon Martínez als Premis Bufí i Planas en la seva 8ª edició. Aquets premis són orientats a distingir públicament als que, mitjançant la seva activitat empresarial o professional, practiquen amb èxit l’ètica empresarial i/o laboral, assumeixen riscos econòmics per defensar el treball, lluiten per crear oportunitats i riquesa per tots i/o són exemples on ha fructificat la unió dels esforços per aconseguir fites comuns.
Dins de les quatre categories d’aquests premis, se li va concedir al Sr. Ramon Martínez el Premi Joan Bufí, dirigit a un empresari que ha destacat per la seva tasca d’integració dels treballadors, tenint en compte aquests com a fita dels seus esforços i riscos professionals.

Aquestes són les paraules del Sr. Ramon Martínez al rebre la noticia de ser guardonat amb aquest premi:”Està de moda parlar de responsabilitat social a les pimes i sobretot el punt en que fa referència a la valoració amb el personal. Doncs bé, quan el personal contribueix de manera implícita amb la redacció i presentació d’una memòria per aconseguir que s’atorgui un reconeixement al seu director, sense coneixement previ algun, vol dir que alguna cosa hi ha que funciona. És molt emocionant i motivant com a director rebre aquest suport del personal que col·labora amb tu, i et dones compte del valor humà dins de l’organització, que sense la participació de tots no es podria aconseguit cap fita. El premi s’atorga a la direcció però el reconeixement és per totes les persones que fan del treball dia a dia, un verdader “leit motive” professional. Moltes gracies a tots.”

El lliurament del Premis va tenir lloc a l’Auditori del World Trade Center a Barcelona.

Tornar