Premis i reconeixements

Premi a la Qualitat

Durant el juliol del 2003, es va celebra en el Camp de Mar de Tarragona, la 14ª Edició del lliurament del “Premi a la Qualitat 2003”, concebut anualment per la Generalitat de Catalunya a traves del Centre Català de la Qualitat del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM). En aquesta edició HPS va ser una de les empreses guardones amb el Premi a la Qualitat 2003, entregat pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Pujol, i pel Honorable Conseller, el Sr. Antoni Teixidor. Durant l’acte també se’ls va obsequiar a tots el guardonats amb un quadre pintat per artistes renombrats que el van acabar de pintar en l’escenari, mentre s’anaven fent el lliuraments dels premis.

El Cidem, amb aquest premi, vol reconèixer l’excel·lència empresarial fent servir per les seves avaluacions els criteris més prestigiosos, avaluant la labor feta per l’empresa en els últims anys i pel pla d’accions que presenten, agafant com a referència el model d’excel·lència en la gestió de la European Foundations for Quality Managment (EFQM).

HPS ha estat premiat pel lideratge clar de la direcció, l’ús que ha fet de les noves tecnologies de gestió dels processos, la clara definició del seguiment de mercat al qual es dirigeix i el pla d’expansió basat en franquícies. Així mateix, HPS disposa d’una plataforma informàtica que suporta tota la gestió i permet definir un model de simulació de negoci. Gràcies a la reingenieria de processos que portem a terme amb només quatre treballadors, hem doblat el volum del nostre negoci en cinc anys. HPS, ha aconseguit en el transcurs d’uns tretze d’existència, dignificant una activitat professional que fins ara estava poc valorada pel conjunt de la societat.

Tornar