Premis i reconeixements

Deu Anys d’Història

Al 2001, HPS va complir 10 ANYS del seu naixement i ho va celebrar reconeixent a aquelles persones que treballen o han treballat a HPS, al seu esforç i adaptació personal a l’empresa. El 10è Aniversari es va celebrar en el Gran Hotel Verdi de Sabadell i, en el mateix marc, la 1era Edició del Premis House Keeper.

L’acte va estar presidit pel President de la Cambra de Comerç, el Sr. Antoni Peñarroya i pel Regidor de Comerç i Consum, el Sr. Albert Beltran, els quals van ser els encarregats de fer el lliurament dels reconeixements a la professionalitat del sector i l’entrega dels Premis House Keeper. A l’acte van assistir empleades de la llar, clients, assessors, proveïdors i entitats bancàries que treballen amb HPS.

Es van fer els lliuraments dels Reconeixements a la Professionalitat, premiant a aquelles empleades que porten entre 5 i 10 anys, els Reconeixements Especial, proveïdors i formadors, i els Premis House Keeper.
A la celebració no hi van faltar els discursos dels diferents invitats i l’actuació de la Coral Estudi XX Cor per relaxar-nos una mica.

Tornar